839374.jpg

"Urggh! Kohta lentää #!?@}#" Lily kiroili ja vaikeroi hädissään. "Äiti! Miksi sinä kiroilet?" Eva huudahti. Hän oli tullut keittiöön hakemaan keksipussia, mutta unohti koko asian, kun kuuli äitinsä kiroilevan. "Sinä et tosiaan näytä kovin hyvää esimerkkiä minulle ja veljilleni." Hän tuumasi.

Lily huokaisi. "Häivytkös nyt siitä, tyttö! Minulla on huono olo ja haluan heti -" Lily juoksi vessaan käsi suun edessä. "- vessaan."

839387.jpg

Antti oli päättänyt auttaa siskoaan tekemällä hänen kotitehtävänsä. "Hmm... Mietitäänpäs... Kyllä! Se on verbi... tai adjektiivi... tai sitten... olkoon sitten numeraali!"

"Nuori mies! Miksi sinä teet pikkusiskosi läksyjä kun sinulla on omatkin tekemättä?!" "UAAAKH!!" Antti huudahti. "Niin, miksi teet siskosi läksyjä, kun sinulla on omatkin - KESKEN!" Lily tiukkasi. "Niin, no... öh... tuota... noin, niin..."

839403.jpg

Samana iltana oli vielä Christianin iltapesun aika. "Aijaijai... Kuules, kultsimussukka, jos sinä nyt noin riehut, niin enhän voi pestä sinua." "Kuu -pluu!"

839405.jpg

Seuraavana päivänä koulusta tullessaan Antti oli tuonut ystävänsä Sirjan kotiinsa ja päätti saada tästä tyttöystävän. Lily katsoi nuorten touhua vähän paheksuen, kunnes muisti, että oli itse ollut pahempi tuossa iässä. Antti otti ensimmäisen askelen ja suuteli ensisuudelmansa. "Oih!" Sirja kikatti. "S-se oli ihanaa!"

"Haluaisitko että seurustelisimme, hanípuppeli?" Antti kysyi. "Oi, se olisi aivan iiihanaa, kullannuppuseni", Sirja huokasi. "Yääkh, ällöä!" Eva huudahti, kun oli tullut salakuuntelemaan oven läpi.

"Kuulitko jotakin, hanipuppelini?" Antti kysyi äkkiä, ja Eva pidätti henkeään. "Ei, en minä kuulluut yhtään mitään", Sirja tokaisi, mutta Antti katseli silti epäluuloisena ympärilleen.

839412.jpg

"Oijoi! Nyt siis selvisi pahoinvientieni syy!" Lily tokaisi, mutta Eva huudahti: "VOI EI! EI KOLMATTA PIKKUSISARUSTA!!!"

839431.jpg

"Nyt kuulkaas kohotetaan kuntoa yhdessä, lapset!" Daniel huudahti. "Ja Lily myös mukaan."

"Äiti ei osaa enää juosta!" Eva hihitti, ja Lily mulkaisi tätä pahasti. "Yritäppä itse juosta kuusi kiloa ylimääräistä mahassasi, luulen että et pitäisi!"

839435.jpg

Andreaksesta tuli lapsi. 'Heh hee', Eva ajatteli. 'Tuota voikin kiusata, eikä se ehdi tajuta mikä siihen oikein iski'.

"Minä - minä taidankin tästä lähteä vessaan - tekemään - tekemään asioitani." Andreas sopersi. 'Yritä nyt tässä sitten olla herrasmies kun sisko on apina ja isoveli ei mitään geneettistä sukua.' Hän ajatteli.

839450.jpg

"Hiihoo! Jospa nyt saisin sen pikkuprinsessan!" Lily huudahti ja Eva juoksi paikalle. "Mitä! Mitä, onko sinulla jotain hätänä kun huusit?" "Ei, ei mikään ole hätänä, prinsessaiseni, ei mikään." Lily sanoi lempeästi ja silitti hänen hiuksiaan.

'Onkohan äidillä kaikki kotona?' Eva ajatteli. 'Toissailtana hän huusi minulle, ja nyt hän silittelee hiuksiani. Taidanpa pyytää isää tilaamaan äidille ajan kallonkutistajalle.'

839458.jpg

SEURAAVANA ILTANA

"Auts! AIJAIJIAI!" Lily huudahti. "Hyvä äiti!" Eva huudahti. "Pystyt siihen", Andreas kiljui ja hyppi nyrkkiään puiden. "Kuules, Ande, vaikka oletkin poika, niin ei sinun tarvitse hyppiä kuin jokin paviaani." Eva tiuskaisi veljelleen. "No, itse käveletkin kuin gorilla." Andreas röhötti.

839466.jpg

"Tässä, lapset", Lily selitti, "on uusi pikkuveljenne... hmm." "Rodrige?" "Arthemis?" "Dean?"

"Dean! Hyvä, Andreas! Pikkuveljenne nimi on sitten Dean." Lily sanoi haltioissaan. "Pieni kultsumussukkani, oma pieni sinappiseni", Lily jäi lepertelemään ja Eva pyöräytti silmiään.

839473.jpg

Tässä on äitinsä sylissä on sitten vähän myöhemmin samana päivänä taaperoksi kasvanut Christian. "Oi, sinäpä olet jo iso poika", Lily sanoi. "Hyvä että sylissä jaksan pitää!"

"Äitii!" Eva huusi ja juoksi huoneeseen. "Antti kiusaa!" Lily laski Christianin maahan ja sanoi: "Miten niin kiusaa?" "No, no, se sanoi, että kun menen yläasteelle, niin seiskoilta työnnetään pää vessanpöntöön." Eva huudahti ja purskahti itkuun. "Kukaan, ei niin kukaan, kiusaa minun pikku prinsessaani." Lily huusi.

839490.jpg

"Noniin, kultaseni. Minulla kun on tässä vähän vapaata aikaa, niin voinkin opettaa sinut kävelemään." Christian taputti innoissaan käsiään ja nauroi. "Niin, se on hauskaa, eikö vain?" Lily sanoi ja iski silmää. "Miksikäs Dean muuten on tuolla lattialla? DANIEL! Vie Dean sänkyynsä, ja HETI!" "Kyllä, korppikotkani." "Mitä sanoit?" "En mitään..."

Osa jäi vähän lyhyeksi, mutta ensi kerralla tulee muutamaa osaa pidempi.

Taas kerran nauttikaa siitä mitä luette.

Lily