Jäimme viimeksi siihen, kun Lily pohti olisiko raskaana... No, nyt me saamme selkoa siihen ;)

822810.jpg

Tässä selkoa asiaan ;). "Voi miten ihanaa!", Lily huudahti kun hänen mahansa pompahti. "Saan sittenkin oman tytön!" Hän kuuli, kun Petri huusi vessasta: "Se on kyllä poika, kultaseni!"

Lily laittoi kädet lanteilleen ja mulkoili miestään, kun tämä tuli suihkusta. "Mutta kun se on tyttö!" Petri tuli vaimonsa luokse ja kiersi kätensä tämän olkapäille, ja sanoi itsetyytyväisenä: "Mutta, se on poika!" Lily riuhtaisi itsensä irti. "Senkin sika! Ihan niin kuin en tietäisi, että olet soittanut adoptiokeskukseen ja ilmoittanut haluavasi pojan! JA VIELÄ ILMAN MINUN LUPAANI!", hän huusi raivoissaan ja etsiskeli kädellään keittiön laatikostosta kaulinta. "Odotahan, kunhan löydän kaulimeni", hän mutisi ja käänsi kaikki laatikot ylösalaisin, mutta ei nähnyt, kun hänen miehensä virnuili tämän takana. Petri hiipi heidän makuuhuoneeseensa ja tarkisti patjan aluksen. "Hah! Kotihirmu ei tiedäkään, että nappasin kaulimen, jotta hän ei voisi hakata minua sillä..."

Seuraavana iltana:

822824.jpg

Lily oli herännyt ja juuri kun nousi ylös sängystä, hänen vatsansa pompahti. "Toivon todella, että vauva on tyttö", hän mutisi, ja laittoi sängyn lakanaa paremmin patjan alle, kunnes hänen kätensä osui johonkin kovaan. "Jaahas! Vai että sillä tavalla! 'Rakas' mieheni onkin laittanut kaulimeni tänne." Hän varoi huutamasta, jottei Petri heräisi. Hän kuitenkin käänsi kylkeä, ja mutisi unissaan jostain avaruusaluksesta mikä tulisi noutamaan tämän seuraavana iltana.

Lily pudisteli päätään, ja kävi hänkin pitkäkseen sängylle, mutta pomppasi ylös, kun kuuli jonkun tiirikoivan ovea auki. Hän kurkisti ikkunasta, ja näki rosvon astuvan sisälle. Hän odotti vähän aikaa ja ryntäsi puhelimeen soittamaan poliisille. "Talossani on murtovaras! Osoite on Talikontie 235, 33100 Veronala!" hän kuiski puhelimeen. Vähän ajan kuluttua poliisi saapui heidän taloonsa ja sai varkaan kiinni itse teossa. He kävivät kaksinkamppailun makuuhuoneessa; Petri ei herännyt. Rosvo jäi pahasti alakynteen ja antoi lopulta periksi, kun poliisi oli hutkinut tätä tarpeeksi pampulla päähän.

Kun he olivat lähteneet, Lily vilkaisi miestään ja pudisteli päätään epäuskoisena. "Siis hei! Eihän toi herää vaikka tiputtaisin kasan alasimia ton päähän."

822865.jpg

Seuraavana aamuna kun poika saapui, Lilyn oli pakko myöntää, että tämä oli söpö. "Hei! Minä olen Antti ja kuulun teidän perheeseenne nyt!" poika sanoi kun astui sisälle heidän taloonsa. "Sinä olet varmaan äitini! Äiti, voisitko lukea minulle sadun?" Lily suostui mielihyvin.

"...ja ne pikkunallet kävivät kaupassa ja törmäsivät kilpikonnaan, joka oli myös ostoksilla -" "Miksi se kilpikonna oli ostoksilla?" Antti kysyi, ja Lily huokaisi, "kuulehan, minä en tiedä... -ja he pyysivät kilpikonnan heille teelle. Kilpikonna sanoi nimekseen herra Kilpinen..."

822871.jpg

Illalla kun Lily oli siivoamassa Antin jälkiä, hän tunsi outoa tunnetta mahassaan. "AAAIIH!! SAATTUU! Petri! PETRI! Miksi sen miehen pitää nyt olla töissä?" hän voihki. "Ei tämän näin paljon pitänyt sattua", Lily sanoi hampaat irvessä. Pian hänen käsivarsillaan makasi pieni tyttönen. "Ooi! Tämä onkin äidin pikku tomaatti!" Petri oli myös saapunut kotiinsa. Hän kaappasi tyttösen syliinsä ja sanoi "Tämä on ilmiselvä isin pikku pökäle."

Ariadna kiukustui ja vetäisi tyttösen takaisin syliinsä. "Minä vien hänet nyt nukkumaan." Lily sanoi kiukkuisena.

822884.jpg

Vain muutama tunti tyttösen syntymän jälkeen Lily hyppäsi jälleen sänkyyn Petrin kanssa. "Taasko lapsi?" Petri ihmetteli kovaan ääneen. "Shh...", Lily sanoi ja työnsi sormensa Petrin huulille. "Kyllä vain, uusi tyttönen, eikä sitten sanaakaan!"

Muutaman tunnin ja useiden kikatuskohtausten jälkeen Lily ja Petri nukkuivat niin söpöinä ja Antti tuli heidän viereensä ja naureskeli heille. "Hehheh! Odottakaapa kun kerron kavereille..."

Tämä osa olikin lyhyt, koska enempää kuvia ei ole... :) Kerron tyttösen nimen seuraavassa osassa ja samoin hänen luonteensa... Samoin kerron tämän 'Petrin' oikean nimen. :D

Hauskoja lukuhetkiä!